Palvelut

Monenlaista kuljetuspalvelua, niin yksityisille kuin yrityksille
Täsmällistä palvelua

Kuljetus Lautiainen

Kuljetus Lautiainen tarjoaa monenlaista kuljetuspalvelua, niin yksityisille kuin yrityksillekin.

Tarjoamme seuraavia nosturipalveluja:
Nosturilla ja kahmarilla toimitettuna mullat, murskeet ja maa-ainekset. Risujen, puutarhajätteiden, maa-ainesten ja yms. tavaroiden/materiaalien poiskuljetukset. Puutavarakuljetukset haloista tukkeihin. Myös pienten rakennuksien purku sekä paljon muunlaisia nosturipalveluita. Nosturin ylettyvyys auton keskilinjalta on 8,5m joka suuntaan.

 

Kuljetuspalveluita suoritamme koko Suomen alueella ja myös ulkomaan kuljetukset ovat mahdollisia.

Vahvuutemme on palvella asiakkaita luotettavasti, pitävin aikatauluin, nopeilla toimituksilla ja ennenkaikkea hyvällä palvelulla.

Kuljetuskalustostamme löytyy vaihtolavoja, työmaaparakkeja sekä monenlaisia muita kuljetusvälineitä.

Jos kalustostamme ei löydy juuri sinulle sopivaa kuljetusmuotoa, ota rohkeasti yhteyttä, niin etsimme laajan yhteistyöverkostomme avulla tarpeisiinne sopivat kuljetusvälineet.

Toimimme joustavasti niin kellon kuin kalenterinkin ympäri.

 

Koura-auto

Koura-autolla voidaan toimittaa, noutaa ja kuljettaa mullat, murskeet, kuorikkeet ja monenlaiset maa-ainekset. Monenlaisten esineiden ja tarvikkeiden kuormaukset ja kuljetukset onnistuvat myös. Nosturi voidaan varustaa erilaisilla kourilla/kahmareilla. Monenlaiset nostotyöt onnistuvat myös.

Kuljetuspalvelut

Kuljetuspalveluista löytyy palveluita moneen lähtöö. Monipuolisella kalustolla pystytään kuljettamaan monenlaista tavaraa. Pienistä pakettia-autokuljetuksista suuriin erikoiskuljetuksiin. Laajan yhteistyöverkoston kautta voidaan hoitaa suuremmatkin kuljetustarpeet.

Roska- ja vaihtolavat

Yrityksemme palveluihin kuuluvat myös roska- ja vaihtolavapalvelut. Yleisimmin lavoja käytetään purku-, seka-, rakennusjätteellä, myös risut ja puutarhajätteet kulkevat lavoilla hyvin. Lavoja löytyy 9 – 42 m3.
Kysy lisää.

Likakaivojen tyhjennys

Likakaivojen tyhjennykset kuuluvat palveluihimme, suoritamme myös viemäreiden avauksia.

Risut ja kannot

Koura-autolla noudetaan risuja ja kantoja. Isoista tonttihakkuista pieniin risukasoihin. Tonttihakkuulta saadaan hoidettua risut, puut ja kannot pois. Yrityksemme vastaanottaa puhdasta risua ja kannot toimittetaan jatkokäsittelyyn ja sitä kautta energiatuotantoon. Yrityksemme hoitaa tonttihakkuun myös ”avaimet käteen periaalleella”, puiden kaadosta risujen ja runkojen pois kuljetukseen.

Viherrakennus

Koura-autolla tehdään myös monenlaisia viherrakennustöitä. Koura-autolla saadaan tehtyä viherrakennus kohteessa monenlaiset työt. Kohteessa ei välttämättä tarvita muita koneita, kun kuora-autolla voidaan kaivaa, kuljettaa ja levittää tarvittavat materiaali. Kouralla pystytään esim. tekemään kiviaidat yms. Yrityksemme tekee yhteistyötä monen viherrakennusyrityksen kanssa.

Maansiirto

Maansiirtopalveluihin kuuluu murskeiden, soran, mullan ja monenlaisten maa-ainesten toimitukset, sekä maanajot. Yhteistyökumppanien avulla hoidetaan myös suuremmat maanrakennustyöt. Pilaantuneiden maa-aineksien kuljetukset kuuluvat myös palvelhimme.

Puutavarakuljetukset

Puutavarakuljetukset hoituu klapeista pylväisiin. Yrityksemme välittää myös polttopuurankaa.
Kysy lisää.

Purkutyöt

Yrityksemme suorittaa purkutöitä. Puramme pienistä mökeistä isompiinkin kiinteistöihin. Pienissä purkukohteissa koura-auto purkaa ja kuljettaa purkujätteen, niin ylimääräisiä koneita ei tarvita.

Myrskytuhot ja puunkaadot

Yrityksemme hoitaa puunkaadot ja myös ongelmapuiden poiston, yhteistyökumppaneiden kanssa. Puiden kaadot ja tarvittaessa kaadetun puun pois kuljetus.

Myrskytuhojen raivausia olemme tehneet mm. vakuutusyhtiöille.

Muuta kalustoa

KONELAVA
2,6 x 6,5 m – kantavuus 14 tn
Koneet, paketti- ja henkilöautot yms.

VESISÄILIÖ
9 m³
Isoihin saunailtoihin poolia varten.

Työmaaparakit ja kontit

Palveluumme kuuluvat myös vuokrattavat työmaaparakit ja varastokontit. Parakkeja ja kontteja voidaan vuokrata yksityisille sekä yrityksille. Parakit ja kontit toimitetaan asiakkaan haluamaan kohteeseen vaihtolava-autolla. Vuokra-ajat voivat olla päivistä vuosiin, sopimuksen mukaan.

Työmaaparakki on kätevä tapa saada työmaalle taukotila, kahvitila ja pienimuotoinen varastointiin sopiva paikka. Parakkien lattiapinta-ala on 16 m2. Osissa parakeissa on myös joitakin huonekaluja valmiina, kuten pöytä, tuoleja, vaatekappi ja joitain hyllyjä. 

Lukittavaa varastointitilaa ei ole työmaalla koskaan liikaa. Varastokontti on kätevä tapa varastoida lukitussa tilassa työkaluja ja muita rakennuksilla tarvittavia materiaaleja. Varastokontti helpottaa rakentajaa paljon, kun ei tarvitse kuljettaa kaikkia työkaluja ja muita välineitä autossa edestakaisin. Varastokontti on n. 6,2 m pitkä, n. 2,6 m leveä ja lattian pinta-ala on n. 16 m2.

TYÖMAAPARAKIT
16 m²

VARASTOKONTIT
2,6 x 6,2 m – 16 m²